Kittens perongeluk nestje

Dodge heeft geleerd hoe hij de deur open kon maken en heeft Indy gedekt. Na deze dekking was het even afwachten maar na een week of 3,5 zag ik Indy groeien. Een echo bij de dierenarts wees uit dat Indy inderdaad zwanger was. Indy verkeerde in goede staat dus het kon geen kwaad om het nestje gelaten komen.

Er zijn inmiddels voorzorgsmaatregelen getroffen zodat dit niet weer gebeurd. De deur is aangepast en Dodge heeft een chip die hormonen afgeeft zodat hij niet zal gaan dekken voor een bepaalde periode.

11 juni is het nestje kittens geboren. Alles is goed gegaan. Indy heeft het geweldig gedaan. Net als de verzorging van alle 7 kleintjes.

De kittens zijn nu 5 weken en groeien goed. Hebben de kattenbak ontdekt en maken hier ook netjes gebruik van, ze eten al brokken en spelen wat af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *