Kittens

3 keer in de 2 jaar hebben wij een nestje kittens.
Van mama Indy en papa Dodge.

Als je belang hebt bij een kitten kan je altijd even een berichtje sturen. Wanneer de kittens 5 weken zijn mogen ze bezoek ontvangen. Dan ben je van harte welkom.

Heb je een kitten uitgekozen en wil je hem/haar graag ophalen wanneer de kitten oud genoeg is. Dan vragen wij een aanbetaling van €100,-. Er wordt dan een contract getekend waar je op terug kunt vallen.  Er staan duidelijke afspraken in dus voor beide partijen is dit fijn en kan er geen onduidelijkheid ontstaan, vandaar dat wij het op deze manier willen doen.

De nestjes verschillen in prijs. Dit heeft te maken met de afkomst van Indy. Een gezonde kitten van Indy wordt verkocht voor een prijs van €650,-  en een gezond kitten van Minoes kost €750 dit is een vaste prijs en hier wordt niet over onderhandelt. Voor een fokpoesje of kater (kitten van Minoes) wordt er €200,- meer gerekend.  Op de kittens van Indy zit een fokverbod. Bekijk voor je beslist of je wil fokken met een poesje of kater de stambomen van de ouders goed. Mocht het een eerste nestje zijn of wil je wat ervaringen uitwisselen ben je van harte welkom.